Låt oss ta tag i er resa mot ökad trafik och fler affärer.

Hamna direkt i toppen på Google med våra Google Ads-kampanjer.

Varför är det viktigt med Google Ads?

I Sverige görs det över 50 miljoner sökningar på Google varje dag på diverse varor och tjänster. Att inte synas högt upp i Googles sökresultat innebär garanterat många missade affärsmöjligheter.

Google Ads ger er möjligheten att vara det första som kunder ser i sökresultaten när de söker på era varor eller tjänster. Det ger er en stor fördel eftersom ni fångar upp potentiella kunder innan konkurrenterna.

Bild på graf som pekar uppåt

Google Ads är ett av det kraftfullaste verktyget för annonsering online

Konceptet går ut på att aktivt välja de sökord som ska visa er hemsida högst upp i Googles sökresultat. Det kostar ingenting förrän någon faktiskt klickar på er länk på Google. Dessutom har ni alltid kontroll över kostnaderna genom att sätta en förutbestämd daglig budget som inte kan överstigas. 

En smart optimerad Adskampanj ökar trafiken till er webbplats vilket innebär att ni har större möjlighet att sälja era produkter eller tjänster. Med Google Ads finns möjligheten att öka antalet affärer exponentiellt.

Bild på graf
Bild på Google Ads

Hamna högst upp

Med en bra optimerad Google Ads-kampanj hamnar du ovanför det organiska sökresultatet på Google. Vi vet hur ni får ut det mesta av Google Ads!

Mångårig erfarenhet av annonsering på Google.

På Bravur Webbyrå andas vi marknadsföring online och webbutveckling. Vi har flerårig erfarenhet av att arbeta med annonsering på Google. Vi hjälper till med allt från att planering och strategi till att sätta upp nya annonseringskampanjer eller att optimera redan existerande kampanjer.

Oavsett om det gäller en enstaka ändring eller om vi ska ta ett helhetsgrepp så är vi den rätta partnern för er som vill ha en modern, proffsig och framgångsrik annonsering online.

Bild på Google Ads statistik

Låt oss arbeta ihop

Vi erbjuder kostnadsfri analys och skräddarsydd offert för just era behov och situation