Fler affärer med Google Ads

Hamna i toppen på Google.

Bild på Google Ads statistik

Ökad trafik

Med en bra optimerad Google Ads-kampanj hamnar du ovanför det organiska sökresultatet på Google och skapar möjlighet att få flera affärer.

SEO bild2 Bravur Webbyrå

Total kontroll

Välj de sökord som ska visa er hemsida högst upp i Googles sökresultat och ha kontroll över kostnaderna genom att sätta en förutbestämd daglig budget.

SEO bild2 Bravur Webbyrå

Mätbara resultat

Med Google Ads går det mesta att mäta. Med de rätta verktygen får ni en tydlig bild av resultaten.

Varför är det viktigt?

Kraftfull marknadsföring.

I Sverige görs det över 50 miljoner sökningar på Google varje dag på diverse varor och tjänster. Att inte synas högt upp i Googles sökresultat innebär garanterat många missade affärsmöjligheter.

Google Ads ger er möjligheten att vara det första som kunder ser i sökresultaten när de söker på era varor eller tjänster. Det ger er en stor fördel eftersom ni fångar upp potentiella kunder innan konkurrenterna.

Mångårig erfarenhet.

På Bravur Webbyrå andas vi marknadsföring online och webbutveckling. Vi har flerårig erfarenhet av att arbeta med annonsering på Google. Vi hjälper till med allt från att planering och strategi till att sätta upp nya annonseringskampanjer eller att optimera redan existerande kampanjer.

Oavsett om det gäller en enstaka ändring eller om vi ska ta ett helhetsgrepp så är vi den rätta partnern för er som vill ha en modern, proffsig och framgångsrik annonsering online.