Din heltäckande SEO-partner

Låt oss ta tag i din resa mot ökad trafik och fler affärer.

Vad vi gör

Vår expertis täcker alla viktiga områden för framgångsrik sökmotoroptimering. Med proffsig och väl utformad SEO ser vi till att Google älskar er hemsida.

On-page optimering

All sökmotoroptimering som görs lokalt på den aktuella hemsidan som kretsar kring nyckelord eller fraser, hastighet och struktur.

Off-page optimering

Alla åtgärder som genererar trafik, men som inte görs direkt på själva hemsidan, t ex inlänkingar och sociala medier.

Innehållsoptimering

Granskning och optimering av text och bild för att skapa så relevant och informativt innehåll som möjligt för att generera trafik.

Dataanalys

Analys av data som genereras över tid. Data som vi sedan använder för att forma strategier och förbättringar.

SEO-strategier

Långsiktiga strategier med fokus på konvertering för att säkerställa fortsatt goda resultat och uppnå nya mål.

Consulting

Rådgivning och genomgång av nödvändiga åtgärder som rekommenderas för att förbättra resultaten.

Vi vet vad som fungerar

SEO är en förkortning av ”Search Engine Optimization” och översätts till “sökmotoroptimering” på svenska. Konceptet kretsar kring att förtydliga och stärka relevansen av en hemsida hos sökmotorer som t. ex. Google. Som belöning för väl utformad sökmotoroptimering ser Google till att er webbplats hamnar högre upp i sökresultaten när någon söker på relevanta nyckelord eller fraser.

I Sverige görs det över 50 miljoner sökningar på Google varje dag på diverse varor och tjänster. Bra genomarbetad sökmotoroptimering hjälper er hemsida att synas högre upp i sökresultaten än konkurrenternas. Det skapar en enorm fördel eftersom ni får möjligheten att fånga upp potentiella kunder först.

Eftersom vi vet att väldigt många använder Google för att leta produkter och tjänster kan vi konstatera att det är superviktigt med SEO för att nå fler potentiella kunder och därmed kunna öka försäljningen.

Våra starka sidor

Vi bistår er med alla steg i processen på er marknadsföringsresa på nätet. Långsiktigt fokus är något som vi värdesätter högt eftersom vi vet att långsiktig tillväxt bidrar till en stabil snöbollseffekt.

I vårt arbete ingår antingen enstaka åtgärder eller ett helhetsgrepp, allt beror på vad du som kund behöver. Vi analyserar den nuvarande situationen och sätter upp strategier och mål tillsammans med er. Sedan tar vi fram konkreta förslag och rekommendationer baserat på vår erfarenhet och breda kunskap. Slutligen sätter vi igång med det roliga – nämligen att klättra i sökresultaten på Google!

  • Flerårig expertis
  • Långsiktighet
  • Analytisk förmåga
  • Rådgivning
Bild på hur Bravur Webbyrå arbetar med SEO

Nå er målgrupp

Väl utformad sökmotoroptimering hjälper er hemsida att synas högre upp i sökresultaten än konkurrenternas. Det skapar en enorm fördel eftersom ni får möjligheten att fånga upp potentiella kunder först.

Piktogram på sökmotoroptimering
Piktogram på analyskurva

Analys med fokus på ökad konvertering

Tillsammans med de rätta verktygen, vår kunskap och erfarenhet, kan vi precisera de åtgärder som behövs göras på er hemsida för att öka trafik med fokus på konvertering.

{

Oavsett vad man vill förmedla med sin hemsida är det ju först och främst viktigast att den ska vara enkel att hitta.

Adam Nordqvist

Projektledare, Bravur Webbyrå

Bild på Bravur Webbyrå VD

Låt oss arbeta ihop

Vi erbjuder kostnadsfri SEO-analys av er hemsida.